UTÁNPÓTLÁS

INFORMÁCIÓK

Tagdíjbefizetés

A havonta esedékes egyesületi tagdíjat minden hónap 1 és 15. napja között kell megfizetni az ESMTK részére. A tagdíj befizetésére Palotás István szakosztályvezetőnél (irodája a jégcsarnok emeletén a büfé utáni elzárt üzemeltetési területen található) és Jécsi Gyula szakmai vezetőedzőnél van lehetőség. Rendkívüli esemény miatt a tagdíjbefizetés időpontja módosulhat, ebben az esetben a zárt közösségi oldalon (Facebook) illetve a honlapon előzetesen meghirdetett időpontokban lehet azt befizetni. 

A tagdíj mértéke 16.000,- Ft / hónap / gyermek, míg testvérek esetében összesen 24.000,- Ft. A tagdíjat abban az esetben is, ha a gyermek egész hónapban beteg vagy egyéb elfoglaltság miatt nem látogatja az edzéseket meg kell fizetni. 

Kérünk mindenkit a fizetési fegyelem fokozott betartására. A tagdíjfizetéssel kapcsolatosan esetlegesen felmerülő nehézség esetén Jécsi Gyulával egyeztessetek. 

A tagdíjfizetés alól felmentést, halasztást kizárólag Palotás István szakosztályvezető adhat. 

Adatközlés / adatváltozás

Kérünk minden újonnan egyesületünkhöz csatlakozó gyermek szüleit, hogy alábbi adataikat az adat@esmtkhoki.com e-mail címre megküldeni szíveskedjenek.

  • Gyermek neve:
  • Születési helye, ideje:
  • Édesanyja neve:
  • Lakcíme:
  • TAJ száma:
  • Telefonszám (szülő vagy gondviselő):
  • E-mail cím:
A kapcsolattartáshoz kérünk olyan email címet megadni, amit kellő gyakorisággal használtok. Amennyiben egy gyermekhez több elérhetőség is tartozik, kérjük azt is megadni (saját e-mail cím stb.).

Sportfelszerelés

Mindenki ellenőrizze felszerelést. Kérünk mindenkit, hogy az egyéni felszerelésigényekről először küldjön e-mailt. A megrendelt felszerelések átvételének időpontjáról írásos (e-mail) értesítést küldünk. Kérünk mindenkit, hogy időben gondoskodjon felszerelése beszerzéséről!

Betegség / sérülés

Játékosok betegsége vagy sérülése esetén előfordulhat, hogy az aktuális meccsen egyesületünknek létszámhiány miatt igazolást kell adnia az MJSZ felé  – ennek hiányában, büntetést szabhatnak ki a csapatnak! Ezért kérünk mindenkit, aki mérkőzésen betegsége vagy sérülése miatt nem tud részt venni, az mérkőzés előtt jelezze Jécsi Gyula  felé a jecsi.gyula@esmtkhoki.com e-mail címen, továbbá az orvosi igazolást vagy annak másolatát mielőbb juttassa el részére!

Sportbiztosítás

A Magyar Jégkorong Szövetség és a Palládium Consulting minden versengedéllyel rendelkező sportolóra sport-baleset biztosítást kötött. Az Allianz Biztosító terméke minden, a sporttal összefüggésben álló sérülésre fedezetet nyújt az igazolt játékosok számára. A biztosítás minden olyan baleset esetén térít ami edzésen, hivatalos vagy edzőmérkőzésen, vagy az oda-vissza utazás során következett be, a világ bármely pontján. Bővebb információ és tájékoztatás a kárbejelentés menetéről: Magyar Jégkorongszövetség Sportbiztosítás

Étkezés

Sok friss gyümölcs és zöldség, sovány húsok, napi négy-öt étkezés egyenletesen elosztva. Egyértelműen kerülni kell a gyorséttermi ételeket. Bővebben az utánpótláskorú sportolók számára e témakörben a sportorvos.hu oldalon tájékozódhattok.